skip to Main Content
Openingstijden Winkel: LET OP Wij zijn met vakantie t/m 12 Oktober!! Bestellingen via de webshop worden na 12 Oktober verzonden!

Ontvang geweldige aanbiedingen voor Unique Pieces in de herfst Sample Sale

Dat is de sleutel van deze verzameling, jezelf zijn. Wees niet in trends. Maak zelf geen mode, maar u bepaalt zelf wat u bent, wat u wilt doen. Ik heb soms het gevoel dat een patroon bijna een fashionstatement op zich is. Ik heb geen thema voor elk seizoen, ik probeer het hele jaar door mooie kleding te maken. Mensen zeiden dat kleding binnenstebuiten niet schoon was. Ik was het daar niet mee eens, want kleren zijn binnenste buiten zo mooi als een kathedraal.

Voorbeeld H2-kop

Ik ben op de coole plek geweest, maar ik was niet echt cool – ik probeerde te passen voor hip of cool. Het is de onhandigheid die leuk is. Ik denk dat ik gek zou worden als ik geen plek had om te ontsnappen. Als je de handen van een schilder afsnijdt, dit is een link , zou hij nog steeds de drang voelen om een ​​penseel op te pakken. Ik wil alle vrouwen bedanken die mijn kleren hebben gedragen, de beroemde en de onbekende, die zo trouw aan me zijn geweest en me zoveel vreugde hebben gegeven.

Meer over mode

Het doet me pijn om te zien hoe een vrouw het slachtoffer wordt van een vorm van seksueel gedrag. Ik wilde geen modeontwerper worden en ik vond het niet leuk. Ik wilde altijd andere dingen doen. Elke dag denk ik aan verandering. Jeans vertegenwoordigen democratie in de mode. Ik hou van dingen die goed verouderen – dingen die niet dateren, dat is de test van de tijd en dat zal levende voorbeelden worden van het allerbeste.

Mode stopt nooit. Er is altijd het nieuwe project, de nieuwe kans. Ik heb een fantastische relatie met geld. Ik gebruik het om mijn vrijheid te kopen. Het is niet gemakkelijk om je goed te kleden. Ik ben vooral dankbaar dat ik mijn eigen stijl heb kunnen behouden in de afgelopen decennia, ondanks de vele veranderingen die hebben plaatsgevonden in de modewereld en in de zakenwereld. Vertrouwen. Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien. De enige manier om iets diepgaands te doen, is hard werken. Ik hou van de ironie in mijn werk. Ik hou van de ironie in mijn werk. Ik hou van een zwarte jurk. Ze weten niet hoe ze ermee moeten omgaan omdat ze niet weten hoe ze ermee moeten omgaan.

Ik krijg ideeën over wat essentieel is bij het inpakken van mijn koffer. Ik was de eerste persoon met een punkrockstijl. Ik hou van het lichaam. Ik ontwerp graag alles wat met het lichaam te maken heeft. Ik ben niet geïnteresseerd in het verleden, behalve als de weg naar de toekomst. Ik hou van de jaren 2000 omdat iedereen van haute couture ging houden.

Inpakken

Het doet me pijn om te zien hoe een vrouw het slachtoffer wordt van een vorm van seksueel gedrag. Ik wilde geen modeontwerper worden en ik vond het niet leuk. Ik wilde altijd andere dingen doen. Ik ben dol op de uitdaging om echt moderne kleding te maken, waarin de persoonlijkheid en het zelfgevoel van een vrouw worden onthuld. Ik wil dat mensen de jurk zien, maar zich concentreren op de vrouw. Ik geloof dat mijn gevoelens van vertrouwen en geluk. Vertrouwen. Als je het hebt, kun je alles er goed uit laten zien. Mode moet leuk zijn. Het mag niet als intellectueel worden bestempeld. Mannen hebben meer een onderscheidend oog. Ze waarderen knippen en details, dingen die niet zo voor de hand liggen. Ze houden van dingen die cachet en gentlemanliness hebben.

Back To Top